Salam & hye everyone~!! This blog is esp for me to join contests/giveaways, hihi~.. Do tag me if you want. Click HERE for my main blog ^_^

Wednesday, 14 January 2015

Pencarian 5 Blogger Bertuah. .

Assalamualaikum semua. 

Tahun baru semua kenalah baru.. Azam baru gaji baru kereta baru motor baru rumah baru baju baru isteri baru.. ehh lupa pulak takde isteri lagi *masih single* =P Semua nak baru lah katakan.


Okayhhh tanpa melengah-lengahkan masa lagi.. aku nak buat giveaway aku yang pertama!!

Jeng jeng jeng!

Tajuk giveaway ini adalah Pencarian 5 Blogger Bertuah. .

Bertuah sangat ke blogger yang 5 ni? Haa kalau korang nak tau blogger yang bertuah 5 orang ni akan menerima topup bernilai emmm.. RM10 seorang...  cukup? Harap-harap cukuplah. Kahkahkah.

Menarik tak? Kalau rasa menarik boleh la join giveaway ni.

----------------------------------------------------------

Cara-caranya??

1. Klik Like dan Follow blog ni.
2. Copy n' paste entri giveaway ini dan post di blog korang. Jangan lupa link back entri korang tu ke original post, takut nanti dorang tersalah faham pulak. haha. 
3. Lepastu korang tag 3 orang kawan blogger korang dan notify mereka. (takyah notify lagi bagus cerah sikit peluang nak dapatkan topup =P)
4. Kemudian letak link entri korang berkaitan segmen ini di ruangan komen di bawah.
5. Kemudian jangan lupa tekan submit komen tu pulak. Hehehehe.

----------------------------------------------------------

Tarikh tutup?? 

Tarikh tutup adalah pada 18 Januari.. dan pemenang akan dimaklumkan pada 28 Januari. Kemudian 5 blogger yang bertuah itu akan diberitahu dalam masa yang terdekat.

----------------------------------------------------------

Terma dan syarat:
1. Keputusan adalah muktamad.. hahaha. Maaf kalau anda bakal tak tergolong dalam 5 blogger bertuah.
2. Setiap blogger yang join segmen ni aku akan follow blog korang, dan tekan like korang punya fanpage (kalau ada).
3. Semua blogger yang join segmen ni aku akan listkan dalam satu entri selepas tamat segmen giveaway ni, konon-kononnya nak promote blog korang laaa.
4. Segala perubahan tertakluk pada budi bicara aku.. kehkehkeh. 


Tagged:




Wish me luck~!! (((o(*゚▽゚*)o)))

2 comments:

Syafiq Kamaruddin said...

hai! thanks join my GA! Senarai peserta boleh tengok kat sini

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1swNkCRsvpDGiDRS9BL1eFWypRrDVbeVTuZnclHD5QP8/edit?usp=sharing

Goodluck! =D

Syafiq Kamaruddin said...

Hai! Tahniah!

Please contact me at ksyafiq5[@]gmail.com ASAP :d

http://www.akusyafiq.com/2015/01/keputusan-pencarian-5-blogger-bertuah.html